Блог

Правила догляду за взуттям

Правила догляду за взуттям

  • 06.05.2017

Коли на вулиці погана погода, виходити не дуже хочеться. Але що робити, коли є невідкладні справи? Ваше взуття дуже страждає, оскільки на нього впливають різні негативні фактори. Якщо ви зайшли в інтернет магазин взуття та купили для себе річ, то навчіться правильно за нею доглядати. Тільки у такому випадку вона прослужить вам максимально довго.

Витончені балетки: правила вибору

Витончені балетки: правила вибору

  • 06.05.2017

Легкі та витончені туфлі, що називають балетками, дуже популярні серед жінок. Взуття об’єднує в собі практичність та жіночність. Окрім цього, балетки ідеально гармонують із різноманітними речами. Ви зможете створити будь-який образ, прикладаючи мінімум зусиль. Але обирати балетки варто уважно, щоб вони не лежали у вашій шафі.

Як зберегти взуття в ідеальному стані надовго

Як зберегти взуття в ідеальному стані надовго

  • 05.05.2017

Погодні умови нашого регіону впливають на те, що взуття достатньо швидко псується. Через деякий час вам може знадобитися ремонт взуття в Ужгороді, що пов’язано із додатковими фінансовими тратами. Але що ж можна зробити для того, щоб улюблені речи служили максимально довго?

Правила вибору жіночого взуття

Правила вибору жіночого взуття

  • 04.05.2017

Взуття для жінок – це стильні та гарні речі, які дають можливість підкреслити свій образ. Але вибір жіночого взуття повинен бути ретельним. Якщо щось не прийняти до уваги, то можна собі нашкодити.

Правила вибору взуття для чоловіків

Правила вибору взуття для чоловіків

  • 03.05.2017

Кожний чоловік знає, що дівчина у першу чергу звертає увагу на взуття. В залежності від цього формується перше уявлення про людину. Саме тому треба приділити вибору чоловічого взуття достатньо часу. Вам треба знайти саме те, що ідеально вам пасує.

Дитяче взуття

Дитяче взуття

  • 01.05.2017

Сьогодні всі батьки знають, що взуття для дитини треба обирати максимально ретельно. Це правильно, адже дитяча ніжка, яка тільки почала розвиватися, потребує високоякісного взуття. Якщо зробити помилку, дитина буде страждати від сколіозу та плоскостопості у майбутньому