Витончені балетки: правила вибору

Витончені балетки: правила вибору

Легкі та витончені туфлі, що називають балетками, дуже популярні серед жінок. Взуття об’єднує в собі практичність та жіночність. Окрім цього, балетки ідеально гармонують із різноманітними речами. Ви зможете створити будь-який образ, прикладаючи мінімум зусиль. Але обирати балетки варто уважно, щоб вони не лежали у вашій шафі.

Обираємо балетки: на що звернути увагу?

Звичайно, балетки в Ужгороді запропоновані у великому асортименті. Але взуття повинно бути якісним. Перше питання – це матеріал, із якого виконані балетки. Пам’ятайте про те, що це достатньо специфічне взуття, бо носять його на босі ноги. Саме тому звертайте увагу на моделі, що виконані із м’якої шкіри. Такі балетки дадуть ногам можливість «дихати». Якщо ж говорити про взуття із замінника шкіри, то воно призводить до дискомфорту. У вас з’являться мозолі, тому ще  дуже довго ви не зможете надягнути інше взуття. Популярністю користуються балетки, у яких є спеціальні дірочки. Це практичний варіант, оскільки можна отримати додаткову вентиляцію ноги.   

Після цього уважно роздивіться підошву балеток. Вона повинна бути гнучкою, адже інші варіанти дуже швидко тріскаються під час щоденних прогулянок. Також недостатньо гнучка підошва обмежує рухливість стопи. Дізнайтеся, який матеріал став основою для виготовлення підошви. Оптимальним варіантом вважається поліуретан, у якому гармонічно поєднані міцність та гнучкість.

Взуття на абсолютно пласкій підошві не занадто комфортне. Саме тому варто відмовитися від придбання такого варіанта. Краще, якщо балетки доповнені невеликими підборами, які дадуть можливість зберегти хребет. Такий варіант буде ідеальним рішенням для жінок, що страждають від плоскостопості.

Щоб купити балетки в Ужгороді високої якості, уважно подивиться на невеликі деталі. Підошва повинна бути міцно прикріплена. Не останню роль грає якість прошивки, тому обов’язково зверніть увагу на цей момент.

Деяке взуття прикрашено декоративними елементами. Це різноманітні банти, ремні, квіточки і так далі. Такі деталі роблять балетки більш грайливими та цікавими. Але пам’ятайте про те, що їх легко загубити під час прогулянки. Знайти аналогічний варіант практично нереально. Саме тому переконайтеся в тому, що кожна деталь прикріплена максимально якісно та міцно.

Звичайно, треба обов’язково приміряти балетки. Краще робити це ближче до вечора, адже стопа стає трохи більшою через навантаження. Надягніть обидві туфлі, а після пройдіться по магазину. Не забувайте, що приміряти балетки потрібно тільки на носок або панчоху. Це правила особистої гігієни. Але якщо є така можливість, подивіться, наскільки зручно у балетках, одягнених на босу ногу.

Дизайн та колір балеток – це також важливі моменти. Не варто купувати взуття лише через те, що воно мило виглядає. Обирайте балетки, орієнтуючись на свій гардероб. Пам’ятайте про те, що таке взуття створено для літнього сезону. Також подумайте, куди саме ви будете носити взуття. Наприклад, балетки із стразами навряд чи будуть доречними на роботі.